biarkan blog berbicara

" When in a relationship, it’s not about the labels or becoming official. It’s about getting to know someone well enough to develop genuine feelings for them. It’s about being understanding and forgiving when situations are at their worst. It’s about loving someone, not for what they have to offer but who they are. It’s never about blaming your significant other for not treating you like how you want to be treated, it’s about how hard they try to keep you around. "

19 April 2011

She's Mrs Incredible !

Assalamualaikum ;)

Heee wooo weeee ;) <---suka sangat die. Tak tahuu nak hupdate hapee -.-
ni pon sajeee nak nge-test hapload gegammboo.

Heee ni cik anonymoist yang lukiss, beliau memang bersenii even macam muke zombiee sikit tapi cun jugak aku tengokk. Hensemm jugakk yee aku -.- !
Sungguh berseni kan beliau <3





















Haa hok ni pulak kes kerinduan yang amat sangat lerr neh, time cuti ohh~ Ber-jauhannn ler katekann. Ishh Ishh tak cukup dengan Skype je plus YM sekalii -.-

Cubaan aku utk melukis beliauu -.-
  
Haa ni lagi satu lagi die lukis muke aku, hoo default picture aku kat blogger nehh. Ade gayee kann! Haa haa <3 Woo handa sangat incredible cik Anonymoistt ohh ;) da tahap Incredible Hulk da ponn -.-

Rafiq Zain
Haaaa nehhh mase aku SMAC kat IIUM Gombak.Beliau datang bagi sokongan tak berbelah bagii ;)
Haa credit to Shafikah Sulaiman sebab snap gambor nehhh XD keh3. Tapi aku kelihatan seperti zombie dibelakang beliauu.Haaa xnmpak muke? memang pon Anonymoistt kan kan -.- hak hak.
IIUM GOMBAK
Hooo penat dok tggu upload, line tenet cam hapeee jeee *sabor je lah!* Doakan kitorang bahagiee yeee <3

p/s saya bukan playboy ;) harap maklum.
      kalau die Mrs Incredible! aku mestilah Encik Incredible kan kan ;)












7 comments:

amira najihah said...

haha..dh ada special gf rupanya..bgus2..title playboy dh tak ada..hehe..goodluck n semoga bahagia

Zulhilmi said...

cham...
ni blog jiwang...

hahahhaa...
so mknanya ko dh wat pilihan la mat rafiq...
bgos2...
pe2 pown aku sokong ko...

cham...
aku ckp cam pmpn plak...
huhuhuhu...

rafiq zain said...

mira: yup sudah hadee ;)
jolly: Ceh, macam la ang xjiwang.!
sebab LEP la kita jumpa calon kan kan.

anak Kushairi said...

Semoga kekal hingga ikatan yang sah :)

rafiq zain said...

Queeeh ;) terimassss XD. u pon cepat2 lah cari calon.

Fieka Shafika said...

ni sunshine ko weh?

rafiq zain said...

yeah yeah :D ni ler :D kenal er? budak aed.