biarkan blog berbicara

" When in a relationship, it’s not about the labels or becoming official. It’s about getting to know someone well enough to develop genuine feelings for them. It’s about being understanding and forgiving when situations are at their worst. It’s about loving someone, not for what they have to offer but who they are. It’s never about blaming your significant other for not treating you like how you want to be treated, it’s about how hard they try to keep you around. "

08 May 2011

you.complete. me

Assalamualaikum :)
lame kawe dop update blog kawe neh, bukan malas! sebab duk rumoh line berokband lambat sgt -.- gerey molek ambo raso. nok upload gamba pon, pah ceroh tok bulih ;'( sero nok berjerik jah -.-
*pembaca yang tak paham wat2 paham je. ;p

Woo, korang penah bersenian mengunakan Paint x? ala, tak tahu paint tu natang pe? mu tekan window start, then click all program ! selepas itu awok ketik accesoriess pahtu mu kelih! haa, kan ade sebutir program bernama Paint di situ XD

Dua tiga hari ni, ambo jadi gilo! haha, gilo duk ngadap ke Paint tuh! haha :) terasa macam best menconteng arang ke muka skrin laptop neh. *abaikan !aku da mengarut. hehe :) al kisah ade la seorang ciptaan tuhan neh merajuk dengan aku, then aku menggunakan pendekatan seni bagi me-reverse-kan kemerajukan die atau dalam erti kate laen pujuk la -.-

Haa, kat bawah neh antara hasil titik peluh aku membanting tulang di depan laptop.

ni hok mulo2 sekali.
haaa, hok ni aku buat sebab encik beliau ni refuse tok jawab call aku, not-replying my mcg*padahal mmg jarang pon die nak reply mcg. Hak hak, ingin belajar teknik nye? mula2 aku wat gambor ni! then aku jadikan profile pic kat facebook seterusnya aku tag beliau ! haha :) adekah berkesan? tah ler. hanya die yang tahu -.-

ni adelah kes kedua dalam hal ini<--ape aku neh.
haa, ni karya seni aku hok kedua !

second trial
second trial neh aku wat sebab rase macam suka lak men2 paint neh, btw tu situasi time die mula2 merajuk !

Beliau: I'M NOT TALKING TO YOU !
Rafiq: ERRRR ERRR.. *tenenettt tenenettt* called ended.

kesenian ke-tiga aku ! jangan tiru ! ini adelah copyright reserved !

Bla bla blaa
Apekah misteri disebalik gambar ini? haa, jika aku cerita-in pasti kalian tidak akan per-cayaa! ahha, keh keh. tu adelah situasi yang berlaku. Ehh penah berlaku ke? aku tak pasti, gambar menunjukkan beliau sedang asyek membebel tapi aku duk kushyukk tidoor ;p. tidak pernah berlaku kot. aku pendengar yang setia :)  Aku suka dengar Hot FM ! <--weh hot fm, aku da promote masuk2 ar duit sikit.

Karya seni teragung abad ini tidak hanya berenti di situ, presentin! *tenenenenenenennene!!*music latar.

ekspidisi berbasikal
Err, aku tak tahu motif gambar neh. mungkin ape yang hanya angan2 buat masa neh kot. suatu hari nanti mungkin pasti !
OHH SO SWEET <--ceh puji diri sendiri.
haha, ceh da ler tuh. aku pon penat wat mende neh byk2. so rehat la jap ek. untuk tempahan sila hantar ke email sy yee. :)

ape kaitan ngan tajuk post tuh? entah! tak pasti.

9 comments:

cekadak said...

haha...cantik!
=D

Kuceng GediX said...

cute!
kepala laki cam bawang..

amira najihah said...

haha..kepala laki tu makin besar..that's mean abg rafiq semakin besar kepala ye.. :)..
nice pic!

rafiq zain said...

cekadak: Heyy hey terimass XD
maria: Haa, aioyo. ye er cam bawang?
mira: Haa, mane de la. kepala dari dulu da besar. hak hak.

amira najihah said...

haha..sedar rupenye..bgus2.. :)

Anonymous said...

ade bakat :D

Fieka Shafika said...

ni ke sunshine ko???? nnt kaw!!

rafiq zain said...

sape sunshine aku? haa haa, alamak kantonis!

akoo said...

smat ah hang wat...cumel..heheh