biarkan blog berbicara

" When in a relationship, it’s not about the labels or becoming official. It’s about getting to know someone well enough to develop genuine feelings for them. It’s about being understanding and forgiving when situations are at their worst. It’s about loving someone, not for what they have to offer but who they are. It’s never about blaming your significant other for not treating you like how you want to be treated, it’s about how hard they try to keep you around. "

04 April 2011

Miss Anonymoist :D

Assalamualaikum XD

hoo hoo :p lam blog neh duk asyek cakap cik Anonymoist cik Anonymoist je. Hoo siapakah beliau?
keh3. nak aku bagi karekteristik ka?

Beliau adelah seorang wanita yang :-

1) Takkan reply mecej2 saya yang tak penting.
2) Takkan call saya kalau xde mende penting nak cakap.
3) Takkan wish gud nite before tido ;(
4) Takkan mecej waktu pagi even *good morning pon tak hantar -.-
5) Akan cakap tibe2 je! bila saya mula berjiwang2.
6) Tak layan lau saya mengarut, tapi lau die mengarut takpe pulak -.- Aishh.

plus ade lagi byk, malas je nak cite. -.-

Ohhoo, Girl of my dream oh XD ! hee x) cik Anonymoist memang begitu. Tapi dua tiga hari neh cik Anonymoist selalu tanye satu soklan yang amat amat amat _______*sila isi tempat kosong dgn perkataan yang sesuai*

Cik Anonymoist : Kenapa awak pilih saya ek, even saya tak mcg awak, saya xcall awak tak layan awak lau jiwang2?

Abang Rafiq : Err, simply because I Love U la <3 takkan la saya syg awak tapi sy nak kena pilih org laen just sbb awak xmcg, xcall or segala yang dinyatakan diatas ;)

                       Cinta Itu Memberi Bukan Meminta <3 
Selagi saya mampu mencintai awak selagi tu la saya akan bagi segala cinta pada awak :p

Hok aloh terjiwo puloks malam neh! meh nak lepokes kepala sendiri. Cik Anonymoist! silap lepokes saya jika ade salah dan silap.
Terima kaseh sebab mewujudkan diri kedalam hidup saya ;)

4 comments:

Zulhilmi said...

npe aku cam kenal je...
cik annoying mouse nih...

hahahahha...

hypersyaza said...

bukan awk ke yang mewujudkan diri dia ke dalam hidup awk ;D

rafiq zain said...

jolly:haa :D ko kenal kot kot power rangers!
syaza: haha :D aah sume salah sy

Anonymous said...

serabai