biarkan blog berbicara

" When in a relationship, it’s not about the labels or becoming official. It’s about getting to know someone well enough to develop genuine feelings for them. It’s about being understanding and forgiving when situations are at their worst. It’s about loving someone, not for what they have to offer but who they are. It’s never about blaming your significant other for not treating you like how you want to be treated, it’s about how hard they try to keep you around. "

02 April 2011

saya ade awak kan kan :)

Assalamualaikum ;D

whossh pe-ReSit-an paper2 exam aku udah selesai keh keh. kini hanya tabah menunggu result yang bakal menjelma tibe pada minggu depan XD. Terima kaseh kepada sesiapa yang bertindak menjadi tutor segera kepada saya ye ;) Kepada cik Tangok, mat Arif , mat Nawi , mat Acap semoga sukses ke-resitan kita ye -.-
pastu kepado cik Atiq-bini Abe Ngam timo kaseh banyok la ye sebab ajar Calculus kepada saya yang bengap2 susu neh! ehh,,tak lupa juga kepada cik anonymoist hok tolong google teknik Completing The Square -.-.

Hoo, minggu exam neh sungguh indah keh keh maybe sebab ni last bersama kot,so setiap malam bersama2 menghadapi hari2 terakhir di Uia Pj. XD mintak mintak Chem dapat A plus yang len lepas *gelak tutupmulut.

Err, aku rase macam ayat aku terabor je, ahhh xpe ni blog aku. bukan ade cikgu BM nak bagi markah tatabahasa pon haa haha :D ye doop?

Tanggal 30 March 2010!
Satu majlis,majlis la sangat ! dianjurkan oleh cik Tangok dan bakal isteri beliau cik Atiq sempena cik Atiq nak tukar tempat setadi ! hoo beliau nak pindah UiTM -.- sedeh la cik tangok nanti. Aku datang ditemani cik Anonymoist ler -.- Malam itu mereka sungguh sweet sekali, dua dua dok malu2 kucheng~ tpi aku tahu lam hati dua dua sedeyh nak berpisah walau cume sementara. Pape pon aku doakan mu berdua kekal sesampai bile bile. XD korang amat sweet!da macam laki bini da <3 jeles lak aku!

Haa, yang tak menahan nye malam tu sume jadi cam gile, duk kenakan tangok ngan atiq je. Tanye pengalaman lah~ camne jumpa la! Kenapa atiq terima tangok la, ish ish macam2 budak2 neh.Yang tak leh nye aku lak kena jadi moderator-tukang tanye soklan XD hak hak. Suka sangat aku tanye tanye orang kan *gelak vibrate. Budak budak neh pon terus cam tak puaeh ati ngan ak, so diorang tukar target! diorang meng-interview cik Anonymoist. -.- aku cam da dpt agak segala jawapan beliau.

Farhana: Kenapa pilih rafiq? Ape yang spesel kat die?
Anonymoist: Errr tah, tak tau *muka takde perasaan.
Rafiq:*jelingjeling -.-'

pastu terus kruukruuu*bunyi kura2. senyap je. hoo~ hoo~
Then diorang terus mengutuk aku depan cik Anonymoist -.-*xpe aku da biasa kena camni. Hak hak~ Cik Anonymoist memang macam tuh, nak wat camne! Cik Anonymoist pemalu orang nye.

Diorang pon terus target aku! aku pulak kena tanye.

Farhana: Kenapa pilih Cik Anonymoist*bukan name sebenar.
Rafiq: bla bla blaa *ayat jiwang + puji tinggi melambung-lambung.
Anonymoist: Err tibe-tibe je! *siap ngan pandangan tajam.
Rafiq:*gosok kaki kat lantai sambil pintal2 rambut plus bersiul.-.-

diorang yang len pon cam terus HAHAHAHHAHAHAHHAHA~ aku pon cakap errmm da agak da beliau nak jawab camtu -.- pastu budak budak neh terus tak tau nak tanye ape kan, terus beralih ke pasangan laen. Haha, cik farhana pulak yang kena tanye hak hak :D pakwe beliau cik arifffahmie amat cool pada malam itu! dengan jawapan yang ringkas tapi padat. hak hak :D beliau nmpak yakin dengan pilihan beliau- semoga berbahagia bro. XD

Err pastu tibe2 kembali kepada aku dan Anonymoist -.- sekali lagi cikFarhana menjadi jurusoal. sebab budak neh ingt Anonymoist tu jawab cmtu sebab xready ke ape2 ke. padahal die memang camtu. :) saya suka beliau sebab beliau begitu. <3

Farhana: Err, sekali lagi* dengan nada tak pueh ati* kenapa pilih rafiq! ape yang ade kat die neh?
Anonymoist: Errr die macam*dengan muka nak bagi jawapan sejujurnya.*
Rafiq: Dupp Dapp Duup Daapp*hati berbungabunga.
Anonymoist: Err die macam Playboi !
Rafiq: Errkkk apekah? *tersedak tulang ayam KFC malam uh -.-

sekali lagi aku dengar HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAA -.- Aishhh pape pon aku hepi die macam tuh. hehe :D sebab aku tau pe dalam hati die sebenarnye kih kih.
Cinta tak perlu dituturkan tapi ia perlu dibuktikan ~ yee doopp cik Anonymoist ? <3

haa, panjang pulok cite neh opp? doh la tu yee. hehe :D penat doh ambo dok menulis neh.ehh silap~ duk menaip neh. :)

p/s: cik anonymoist!
      When i see ur face
      There's not a thing that i would change
      Cause u're amazain just the way u're <3

5 comments:

Anonymous said...

bertuahnya cik anonymoist tuuu...

amira najihah said...

hahaha..nice!

Zulhilmi said...

ang mmg dh merapu...
tp ruginya aku tk da...

haih...
nyesal tk pi pj...
bila lagi nk lepak2...

rafiq zain said...

anonymoous: saya yang bertuah dapat cik Anonymoist <3
amira: memang amat nice la XD
joul: tahniah ko antara pembebel tertinggi :D suka ye komen post aku.

Zulhilmi said...

dh komen ko merapu...
mmg r...

hahahahah...