biarkan blog berbicara

" When in a relationship, it’s not about the labels or becoming official. It’s about getting to know someone well enough to develop genuine feelings for them. It’s about being understanding and forgiving when situations are at their worst. It’s about loving someone, not for what they have to offer but who they are. It’s never about blaming your significant other for not treating you like how you want to be treated, it’s about how hard they try to keep you around. "

09 March 2011

its a fresh comeback!

Bismillahirahmanirahim.

Eh eh, kacak bergaya mutu keunggulan belog aku skang, tapi err err bukan aku yang wat ohh.
Heee~ thanks ye Encik youknowyourself . Sudah lame kiranya belog ku ini tidak berbicara terasa sunyi pula dijiwa ini. *amende aku ngarut neh.

Haishh, duniawi je sume neh- err, korang tau kan laptop aku rosak kan kan :( haa, sebab tu ar xdpt nye nak hupdate2 selalu.Skang neh pon dok wat pinjaman laptop adek aku, siap ade perjanjian lagi- lau aku gune 
petang, malam kang da xleh gune. Kuang Hasam punye hadek ! da la Berokband pon beliau memonopoli sendirian, aku nak beronlining pon payah.

Eh lupa nak bgtau, aku ngah cuti skang and sepatutnya cuti aku berleluasa hingga bulan 9 tapi sayang! ahh. kena balik semula PJ sebab aku xhamik satu paper lagi. Aisshh, bila aku nak grad neh, tapi okay gak balik pj jap-kerna masaeh ade urusan yang perlu dilunaskan *sambil pumping nak besarkan muscle!

Ahh, aritu memang ade budak cari pasal betul, memang nak kena neh- sib bek aku penyabor je ! lau tak mmg tak la.! hiyahh hiyahh flying kick.! ehh ehh rafiq, xbaek la pukul pukul orang- so xpe la, budak xmatang memang cmtuh. Malaeh aku~

Mende la aku neh, da la lame xpost. Post2 je terus nak emosi, sori ye pembaca sekalian- saya sedikit emosi. Huhu ;( hampa denga diri sendiri.

Ehh, cukup la ye membebel neh, rase sedeh jap! nak pegi nangis sorang2 jap. XD

3 comments:

afiqah nadiah said...
This comment has been removed by the author.
afiqah nadiah said...

ehem, cik tt oo ss hh ii bb aa, menanti ;) btw, goodluck chem ! ehem, chem yee.

rafiq zain said...

ohh, cik tochibai tuh! belumm pasti lagi, nak tgok hok laeng dulu :)