biarkan blog berbicara

" When in a relationship, it’s not about the labels or becoming official. It’s about getting to know someone well enough to develop genuine feelings for them. It’s about being understanding and forgiving when situations are at their worst. It’s about loving someone, not for what they have to offer but who they are. It’s never about blaming your significant other for not treating you like how you want to be treated, it’s about how hard they try to keep you around. "

14 March 2011

Mari Ber-study-an!

Assalamualaikum :D
keh keh keh XD saya senantiasa gembira! tak tahu nape.bila nak start tulis kat blog je rase nak gelak.
wohaahahhaha wohahaha *opps termelampaui batasan norma alam jap.

Huhu cuti nop abish doh.!kena balik PJ mula~ gilo doh sero leni. study dop start satu habuk lagi. Gilo moleps aku :D. tapi xpe!hok penting leni kito senyum sokmo deh. keh3.

Kepada Handa-Handa yang stalk blog saya,
Berkemungkinan tidak akan meng-hupdate blog sepanjang di PJ, kerana terlampau fokus pada pelajaran. Amaran! jangan merindui saya- *macam la ade org nak rindu kan kan.

OHH Stalker sekalian :D !
Doakan saya sukses ek exam yang bakal menjelma, dan mudah mudahan kamu kamu juga akan sukses! yossh,sem baru menjelma cerita baru dibuka :D

ehh, aku macam ulang mende same je~ tak pasti dgn diri sendiri jap.
ade pengisian tak ek post aku neh?
err err lantak lah! blog aku~ aku bicarakan je la pape pon hak hak XD
jap rase nak menyanyi jap!
Dengarkan lah Mahar Cinta- RafiqZain *sori ye encik devotees pinjam lagu awok jap.

3 comments:

Anonymous said...

rajin bebenor ye awok mhapdate blog 2 3 menjak ni..mentang2 blog da ade nafas baru..huhuhu..
~xpikirlg~

rafiq zain said...

haha :D ape gune blog jika tidak dihupdate XD keh3

zikran said...

:DDD