biarkan blog berbicara

" When in a relationship, it’s not about the labels or becoming official. It’s about getting to know someone well enough to develop genuine feelings for them. It’s about being understanding and forgiving when situations are at their worst. It’s about loving someone, not for what they have to offer but who they are. It’s never about blaming your significant other for not treating you like how you want to be treated, it’s about how hard they try to keep you around. "

22 March 2011

Gagal itu Indah

Assalamualaikum :)

aku da kat PJ da ;) menjalani kehidupan sebagai student biasa ! haha, currently upgrading ilmu di dada bagi menjawab paper-paper exam <3 kalau ngakk penuh ilmu di-dada manakan dapat ditawan gunung Everest =.=
*tibe2 je aku.
haha :D whoaahh tadi smbil berjalan di area ANR terjumpa calon calon re-sit~
"whoaah rafiq! ko resit 3 paper ke? hebat arr!" -.-
bangge aku mendengar teguran seorang shabat tadi XD

then, pegi makan terus pastu gerak ke kedai potostet! ohooo, aku ter-inspire by the word of Makcik Potostet <3 thanks makcik.
Betul jugak ape die kate, Allah tu adil- Dia bagi ujian kat hamba n setiap hamba die akan di-uji. haha, yela aku sebelum-sebelum ni xpenah gagal lam hidup -.- ye ke? hak hak.
Upsr-5A Pmr-7A Spm-6A3B :) xde la gempak mane, tpi before neh xpenah la rase betul betu fail, skang neh baru aku rase perasaaan orang yang xde rezeki mase dulu2.
ntahh hape ayat aku macam terabur je. lantak ahh asal korg paham. -.-

"setiap yang berlaku ade hikmah nye ;D"

4 comments:

Awan Mentari said...

u should remember, we propose, but Allah dispose.. n He know everything the best... spt yg ko kata, everything happen ad hikmahnya kn... skang ni kita diuji tp sape tau in future what will happen, rite?? bak kata mak cik, Allah itu Maha Adil... yg penting, never lose faith in Him n never give up... I know u can do it n i wish u all da best my fren...

Anonymous said...

makcik fotostat sgt bagos mndidik pekerje2nye! cayala..mcik tu ade fb x?ngee~
-fiqah-

´¯`·.¸¸.·♥ amirah liyana´¯`·.¸¸.·♥ said...

resit 3paper jee ponn....
BTW gud luck....

rafiq zain said...

awan: terimass :D
afiqah: ade ade,ko nak add ke?
amirah : 3paper je ponn -.-