biarkan blog berbicara

" When in a relationship, it’s not about the labels or becoming official. It’s about getting to know someone well enough to develop genuine feelings for them. It’s about being understanding and forgiving when situations are at their worst. It’s about loving someone, not for what they have to offer but who they are. It’s never about blaming your significant other for not treating you like how you want to be treated, it’s about how hard they try to keep you around. "

24 March 2011

Dengan Nafas-Mu ;)

 Assalamualaikum :D

"Dan demi nafas yang telah Kau hembuskan dalam kehidupan-ku"
" Ku berjanji ku akan menjadi yang terbaik!"
"Menjalankan segala perintah-Mu" 
"Menjauhi segala larangan-Mu" 
"Adalah sebaris do'a ku untuk-Mu"

mencuri sedikit lirik dari UNGU- Dengan Nafas-Mu
jangan marah ye encik Ungu XD! dalam gak makne lagu neh, macam agak terkesan gitu -.-
hik hik :) time time susah cam skang neh la aku banyak ingat kat Dia <3
tu kot salah satu hikmah bencana terjadi pada kita
sbb kalau asyek hepi gumbira tanpa duka neh kita jarang ingt kat Dia.
 Terima kaseh Ya Allah sebab beri aku peluang tuk rase nikmat dunia neh :D 

"Kalau nak dapat pelangi! matahari je xcukup hujan pon kena ade"-RafiqZain
marhumnya- kalau nak rase nikmat dunia neh, lau asyek senang je xbest jugak kadang2 kena ade susah nye jugak

ehh, teringat lak aku ade janji kat sorang neh nak post pasal die, sbb die kate aku xpenah post pasal die.
Ohoii QinQin nanti2 la ye aku post pasal k, aku pon xtau nak tulis mende pe sal ko. t lau ade name kau naik kat sini aku btaw! ehh name ko da nek la -.-

hik hik :D nanti nanti la ye Qin aku wat panjang2 lagi! kah kah




1 comment:

Zulhilmi said...

mende la yg ko merapu ni natam...

hahahaha...