biarkan blog berbicara

" When in a relationship, it’s not about the labels or becoming official. It’s about getting to know someone well enough to develop genuine feelings for them. It’s about being understanding and forgiving when situations are at their worst. It’s about loving someone, not for what they have to offer but who they are. It’s never about blaming your significant other for not treating you like how you want to be treated, it’s about how hard they try to keep you around. "

14 May 2011

if.only.u.know.

Assalamualaikum :)
Blogger baru okey, seharian daku cuba meng-hupdate belog ini namun percubaan daku tidak membuahkan hasil lantas daku mengambil langkah untuk tidak melayan blogger ini lagi !

HOI ENCIK BLOGGER! MERAJUK AR CAMNIE ;|

FARADAY
Haaa ce tengok ce tengok hok gambar atas neh ;) tah aku mungkin dijangkiti penyakit overdose main paint kot. Haa Haa. berangan berangan je keje Mohammad Rafiq Md Zain neh ! Cik Dayah pon da sokmo2 marah aku sebab kuat berangan. Mende alah atas neh aku wat spesel tuk cik Dayah la, sebab aku nak wat tok sape lagi? tok die je la nyee. haha :D

Hari aku nak tunjuk gambar neh kat die ! aku terus mecet die ;)
-------------------------------------------------------------------
Rafiq: *mecet dayah* Yaya, bz tak ? datang kedai jap nak tunjuk sumting ;)
Dayah: Jap nanti orang datang tapi kejap je, singgah je sbb nak tido awal.
-------------------------------------------------------------------
Then, beliau datang kedai.
-------------------------------------------------------------------
Rafiq: Yaya, ce tengok neh! saya wat untuk kita :D *dengan harapan dapat respon yang oke*
Dayah: Hmmm *sambil senyum*
-------------------------------------------------------------------
Then, die tengok2 jap pastu balik bilik beliau semula.
Aku tak harap pon die nak respon lebih2, sbb aku just nak tengok die senyum je and aku heppi giler bile tengok die senyum even its just a HMMM and A SMILE :)
i appreciate it dear, i do appreaciate it ;D
Terima Kaseh Awak :) atas segala nya.
-------------------------------------------------------------------

ATIQFAHMIE
Hee yang neh aku special dedicate to my fren la, tibe2 rajen nak wat kan sbb tah diorang sweet gile kot. aku suka tengok diorg! So untuk Khairul Fahmi ngan Cik Atiqah semoga cepat2 kawen. aku post gambor neh kat fb membe aku tuh, then diorg terus gune pic neh jadi profile pic die. ;') sweet.

Aku pon teringin gak nak gune pic profile yang same ngan cik dayah, tapi aku kena tahu die still tak sedia tuk sume neh :) suatu hari nanti aku sentiasa harap sume neh boleh jadi betul betul :)

p/s ; sebenar nya aku wat gambar mula2 tuh sebab nak ajak die pakai profile pic same ngan aku. tapi ;') takpe lah she's not yet ready for that.

3 comments:

amira najihah said...

haha..bersabar ye..

cik diba said...

angan2 tak perlu bayaran..hahahaha...sabar la yer

rafiq zain said...

mira: thnks :D
cik diba : yup, saya cuma mahu melihat senyuman beliau <3