biarkan blog berbicara

" When in a relationship, it’s not about the labels or becoming official. It’s about getting to know someone well enough to develop genuine feelings for them. It’s about being understanding and forgiving when situations are at their worst. It’s about loving someone, not for what they have to offer but who they are. It’s never about blaming your significant other for not treating you like how you want to be treated, it’s about how hard they try to keep you around. "

30 September 2010

misscupcakes dan al ustaz zaff

Salam.
To my miss cupcakes yang baek serta cumel (die yang mengaku).
haha.
terima kaseh banyak2 ye sepanjang semester ini.
My Miss Cupcakes ialah Encik Afiqah Nadiah.die neh gile2 kot.pastu aku panggil cupcakes sebab die Gile Cupcakes plus die neh kecik je orang nye.
Ha ha.plus die suke wat menda2 yang xmasok akal.tensen jugak kadang kadang.Haha tapi xpe layan je Budak Kecik neh lau x nanti nanges pulak beliau. *Wink2-trademark kami!

Lau kuar n encik Fiqah neh kena jalan2 lebeh sikit. suka sangat jalan beliau neh bagus2.
leh melatih daya tahan badan.Pastu suka sangat bertanding sebarang pertandingan dengan saya walaupon da taw bakal kalah. Dari Match "Sape mcg dulu die kalah" sampai la lawan bowling.
xpe2.layan je.budak kecik mmg macam tuh.
xleh cakap banyak2 neh.nanti die marah. *wink2.

Encik Fiqah malu2.
 beliau ade blog jugak lagi shedapp dari saya.manissss je.
do visit oke. : chocolatemanisss.blogspot.com

Pastu malam neh memang sibuk jugak menolong kawan yang da nak chow da sem depan pegi main camp untuk siapkan blog beliau. haha. Akhirnya Al Ustaz Zaff berjaya mengepost post pertama beliau ke blog beliau. Good Zaff keep it up. haha.Last day kot dengan die. sedeh jugak neh. 
Macam la xjumpa kat Main CAMP t kos same jugak.haha :D

Blog die da macam blog aku da. time aku edit2 page die boleh pulak die pergi bergayutan umpama kera di beri bunga.
kenangan jadi partner fasi dengan Zaff
ni kenangan paling best dengan beliau.haha. jadi fasi ajar b.i kat budak2 lepasan spm. Alhamdulillah budak2 kitorg berjaya pastu ade pulak masuk uia.secara berjemaah pulak uh. 
xpe I LIKE !
dear fren: I wish u to succeed in which way u take.

5 comments:

iEka said...

slm..

i suggest u letak shoutmix kat blog nih..
senang nk tggalkan jejak..:D

rafiq zain said...

xpandai ler. tunjuk ajar sikit.

afiqah nadiah said...

gahhhhhh! letak betul betul ke... patot lah tgok comel jeee miss cupcakes tuhhhh =.=* hahaha

rafiq zain said...

haha.kate suh letak.haha.

paiey said...

nk letak shoutmix- ko g je blog org yg de shoutmix,pastu tekan kat situ..